Mökit

Pikkumökit

Hirsimökit 2 henkilön majoitukseen. Mökeissä on kerrossänky, pieni pöytä ja 2 tuolia. Ei keittomahdollisuutta eikä sähköä. Ei talviasuttavia.

Hinta: 15€/yö

Metsämökki

Hirsimökki 3 henkilön majoitukseen. Mökissä on tupa, vuode ja parvisänky (170 cm). Varustukseen kuuluu: jääkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, astiat kolmelle. Mökin sisätiloissa ei ole vesihanaa. Ulkowc.

Hinta: 25€/yö

Rantamökki

Mökissä on tupakeittiö (jossa vuodesohva), makuuparvi (120 cm korkea, 3 patjaa), avokuisti, lisäksi sähkösauna + pukuhuone. Varustukseen kuuluu: jääkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, astiat viidelle, tv ja radio. Ulkowc. Grillikatos, jossa pallogrilli. Samalla rannalla ei muita mökkejä. Auton pysäköinti n. 50 m päähän mökistä. Vuokrattavissa huhti-lokakuussa.

Hinnat: 50€/vrk, 90€/2 vrk, 135€/3 vrk


Alppimaja

Hirsimökki 2-12 henkilön majoitukseen.

Alppimaja vuokrataan yhden ryhmän käyttöön, ryhmän koosta riippumatta.

Mökissä on keittokomero, olohuone, 3 makuuhuonetta (alakerrassa parivuode, yläkerran toisessa makuuhuoneessa parivuode + 2 erillistä petiä, toisessa makuuhuoneessa 4 erillistä petiä), sähkösauna, suihku/wc-tila. Varustukseen kuuluu: jääkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, astiat 10:lle, tv ja radio. Välittömässä läheisyydessä ei muita mökkejä eikä asutusta, luonnonranta.

Hinnat:

alakerta (1 mh + vuodesohva olohuoneessa, yht. 4 vuodep.): 60 €/vrk, 110 €/2 vrk, 220 €/7 vrk

alakerta + 1 mh (yht. 8 vuodep.): 75 €/vrk, 140 €/2 vrk, 280 €/7 vrk

alakerta + 2 mh (koko alppimaja, yht. 12 vuodep.): 90 €/vrk, 170 €/2 vrk, 340 €/7 vrk


Kaikissa mökeissä vuodevaatteet (patjat, tyynyt, peitot). Omat grillihiilet tuotava mukana.

Juhlapyhinä hintoihin lisätään + 15 %.

Talvella minimivarausaika 2 vuorokautta ja varaus tulee tehdä vähintään 1 viikko ennen varattavaa ajankohtaa.

Yllämainitusta poikkeavista majoitusajoista on mahdollista neuvotella erikseen.

Asuntovaunupaikka sähköllä 15 € / vrk, ilman sähköä 10 € / vrk. Läheisen maauimalan sauna käytettävissä (lämmitys itse). Ei kemiallisen wc:n tyhjäysmahdollisuutta.

Yksityinen soutuvene käytettävissä kummallakin puolella järveä (ei pelastusliivejä, itse kunkin huolehdittava, että käyttää pelastuslain mukaisia varusteita).

Kalastuskortti varattavissa (varaus mökkivarauksen yhteydessä).