Varausehdot

Aikalajärven Matkailu Oy (myöhemmin Aikala) noudattaa seuraavia ehtoja.

VARAUS JA MAKSUEHDOT

Asiakkaalle lähetetään sähköpostitse varausvahvistus, jossa on pankkiyhteystiedot varaus- ja vuokranmaksua varten, ohjeet mistä avaimen saa sekä ajo-ohjeet mökille. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun (15 €, yli 150 euron majoitusvarauksessa 30 €) eräpäivään mennessä, tai on maksanut varausmaksun JA loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Vuokra maksetaan pankkitilille. Maksun tulee näkyä kokonaisuudessaan pankkitilillä kolme päivää ennen vuokra-ajan alkamista ja avainten luovuttamista. Erikseen sovittaessa voidaan maksaa myös käteisellä mökille saavuttaessa. Mikäli maksut ja maksuajat laiminlyödään voidaan varaus perua ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Aikalalle (sähköposti tai puhelinsoitto). Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan sähköpostiosoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus.

Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen loman alkua, ei varausmaksua palauteta. Mikäli peruutus tapahtuu 2-6 vrk ennen vuokra-ajan alkamista peritään asiakkaalta 50 % vuokrahinnasta.

AIKALAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS:

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Aikala voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Aikalalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, niin maksuja ei palauteta.

OLESKELU MÖKILLÄ

Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen ensisijaisesti puhelimitse ilmoittamanaan saapumisajankohtana. Jos asiakas ei palauta mökin avainta tai hänen voidaan katsoa kadottaneen ne huolimattomuuttaan, peritään häneltä mökin lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00. Poikkeavista tulo- ja lähtöajoista sovitaan erikseen.

Mökin vuokraan sisältyvät kalusteet, patjat, peitot ja tyynyt. Keittotilalla varustetuissa mökeissä on keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet (tyynyliinat, lakanat ja pyyhkeet) sekä talous- ja wc-paperin. Asiakas voi halutessaan ostaa (12 €/hlö) kertakäyttöiset liinavaatteet tai vuokrata (10 €/hlö) liinavaatteet. Asiasta täytyy ilmoittaa ennen mökille tuloa. Vuodevaatteiden käyttö on pakollista. Mikäli niitä ei ole käytetty, perimme korvauksen.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Asiakas huolehtii mm. seuraavista asioista: roskien vienti roskasäiliöön (biojäte, muut roskat), lattioiden lakaisu, astioiden puhdistus, tahrojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Siivouksesta voi sopia myös Aikalan kanssa, mikäli asiakas ei itse halua suorittaa sitä. Veloitamme tilatusta siivouksesta alkaen 40 €/mökki (mökin koosta riippuen). Vaikka loppusiivous olisikin tilattu, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä ja mahdolliset liat poistettuna. Myös lomakohteen pihapiirin tulee olla siisti.

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on mökkiä varattaessa sovittu. Asuntovaunupaikka varataan erikseen. Lemmikkien tuomisesta lomakohteeseen on sovittava varausta tehtäessä. Tupakointi on kielletty kaikissa sisätiloissa. Mikäli sisätiloissa on tupakoitu, perimme 40 € maksun.

VAHINKOJEN KORVAUKSET JA YLIVOIMAINEN ESTE

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle. Aikala ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia- tms. ongelmista asiakkaille. Aikala ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään, kuten luonnonilmiöt, sähkökatkokset, jne.

OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSEEN

Aikala varaa oikeuden hintojen muutoksiin.